Вече сме ви разказвали, че принц Уилям  анонимно е бил

...
Вече сме ви разказвали, че принц Уилям  анонимно е бил
Коментари Харесай

Принц Уилям видян да продава списания в подкрепа на бездомни

Вече сме ви разказвали, че принц Уилям  анонимно е бил доброволец на гореща линия по време на пандемията, като с изключение на това неведнъж е доброволствал в център за настаняване на бездомни хора. С днешна дата Уилям, втори по ред за заместничество на английския трон, беше видян по улиците на Лондон тази седмица да предлага списанието " Big Issue ", което нормално се продава от бездомни, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

С алената шапка и жилетка на компанията, принц Уилям е продавал списанието покрай Уестминстър в сряда. Това твърди в LinkedIn Матю Гарднър, който разгласява и фотография на шурей си до принца. Той написа, че " бъдещият крал непретенциозно е работил на назад във времето, помагайки на най-нуждаещите се ".

От канцеларията на принц Уилям са отказали коментар.

Британското кралско семейство предходната седмица отпразнува платинен празник на трона на кралица Елизабет Втора с четиридневни тържества.

Като деца Уилям и брат му Хари са посещавали приюти за бездомни с майка си починалата принцеса Даяна. През 2019г. в формалния профил на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Twitter беше споделена остаряла фотография с неговия брат – принц Хари, и починалата му майка – принцеса Даяна, които посещават приют за първи път през 1993 година

 

The Duke of Cambridge first visited The @PassageCharity as a child in 1993 with his mother Diana, Princess of Wales, and has made additional visits at various points over the last twenty-five years. pic.twitter.com/XCHqccfRSf
— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) February 13, 2019
„ Посещенията ми като дете на това място ми оставиха дълбоки и трайни следи. За това какъв брой е значимо към всички в нашето общество, изключително към най-бедните, да се отнасяме с почитание, достолепие и добрина и да им се дават благоприятни условия да осъществят своя капацитет в живота “, написа преди време принц Уилям.
Нови фотоси на дъщерята на Меган и Хари
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР